Hoe ziet de toekomst van de bureaucratie er uit? Neem deel aan het digitale Creative Bureaucracy Festival 2020 en kom het ontdekken!

Spread the love

Warme mensgerichte steden en samenlevingen hebben warme creatieve ambtenaren nodig!

Dit jaar brengt het Creative Bureaucracy Festival de innovatoren van de publieke sector voor de derde keer samen, op afstand. Het Festival zet bijzondere innovaties in en van de publieke sector en de bijdrage van ambtenaren en hun bondgenoten aan een betere, meer leefbare, duurzame en rechtvaardige maatschappij in de kijker. Alles samen geeft dit een week vol met bureaucratische verbeelding!

Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan zal het Festival virtueel, agendavriendelijk en dicht verspreid zijn over verschillende dagen: van 28 september tot 2 oktober. 

Programma

Het programma bevat meer dan 120 bijdragen, gaande van keynotes en paneldiscussies tot boekbesprekingen. Het dagelijkse Festival Highlight Hour van 13u tot 14u zal bovendien een ‘must see’ zijn voor bureaucraten van over de hele wereld, met verfrissende perspectieven op de overheidsadministratie en met samenvattingen en vooruitzichten op de diverse elementen uit het programma.

Wil je zelf beleven wat er gebeurt wanneer bureaucratie en creativiteit samenkomen? 

Registreer je dan – 100% gratis – voor het Creative Bureaucracy Festival 2020!

Registreer je hier

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

nl_BENederlands (België)