Bio Martine Delannoy

Spread the love

Je kunt de toekomst niet voorspellen omdat deze er nog niet is, maar je kunt je voorstellen hoe het zou moeten zijn. Als iedereen dit doet, dan heb je een wereld van dromers, niet slecht! Maar als je wilt dat de wereld verandert, moet je met een gemeenschappelijke visie komen op hoe de wereld zou moeten zijn en er samen naartoe werken. Als je dit doet, dan is echt alles mogelijk! Deze overtuiging drijft Martine Delannoy elke dag en nacht.

Martine is een wereldburger, geboren in Canada en woonde op verschillende plaatsen in Europa en Canada. Ze studeerde aan de Universiteit van Ottawa (Canada) en studeerde af met een bachelor in sociale wetenschappen met een concentratie in economie en heel wat cursussen in publiek management. Kort daarvoor verhuisde ze naar de stad Gent in België, waar zij na het volgen van intensieve Nederlands taalles een laatste cursus volgde in Gent. Zij heeft een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans.

Professioneel heeft ze 20 jaar ervaring in de ICT-sector, waaronder 13 jaar in de publieke sector. Doorheen haar carrière heeft ze vooral strategische functies opgenomen waardoor haar brede blik en systeemdenken extra perspectieven toevoegt om het begrip te vergroten. Door het gebruik van creativiteit en een constante zoektocht naar slimme manieren om dingen te doen, is ze er ook in geslaagd om projecten in moeilijke omstandigheden en met weinig geld te initiëren.

Ze heeft expertkennis van e-inclusie, slimme steden, overheidsbeleid, overheidsstrategie, burgerparticipatie en toekomststudies.

Als hobby houdt ze zich ook bezig met beeldende kunst en levenslang leren rond alles wat haar nieuwsgierigheid prikkelt.

Martine kan je helpen door haar wilde ideeën, inzichten, expertise en door het gebruik van participatieve methoden.

Laten we samen de toekomst maken!

nl_BENederlands (België)